SÄHKÖTYÖT AMMATTITAIDOLLA

 

Sähköasennusliike E. Tuominen Oy on täyden palvelun sähköliike, joka palvelee asiakkaitaan toimialueenaan Mäntsälä ja muu Uusimaa. Sähkötyöt suoritamme kymmenien vuosien mittaisella ammattitaidolla. Palveluvalikoimaamme kuuluu sähköurakoinnin lisäksi sähkösuunnittelu ja KNX-taloautomaatio.

 

Toteutamme sähkötyöt sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Laadukas palvelu, huolellinen kädenjälki ja asiakkaan toiveiden huomioiminen ovat meidän tavaramerkkejämme. Oli kyseessä uudisrakennus, saneerauskohde tai pienempi sähkötyö - me palvelemme ammattitaidolla!

TÄYDEN PALVELUN SÄHKÖLIIKE

 

Sähköasentajamme suorittavat ammattitaidolla muun muassa seuraavat sähköasennukset: sulakkeen vaihto, kiukaan asennus, uunin asennus, liesitason asennus, valaisimien asennus, sähkökalusteiden asennus, työmaasähköistys, sähköautojen latausaseman asennus, sähkökaapeloinnit sekä KNX-taloautomaatio.

 

Sähköasennusliike E. Tuominen Oy on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama sähköliike. Meillä on S1-luokituksen urakointioikeus, joka merkitsee pätevyyttä suorittaa kaikki sähkötyöt turvallisesti.

SÄHKÖMIES Mäntsälä

Nimi  
Sähköposti  
Viesti  

Puhelinnumero:

0500877377

 

Sähköposti:

asiakaspalvelu@salet.fi